بسته بندی علوفه (سیلاژ)
بسته بندی کردن علوفه (سیلاژ) برای اولین بار در سال ۱۹۸۰ انجام شد و در همان سال های اولیه مورد استقبال مصرف کننده گان قرار گرفت. بسته بندی کردن علوفه مزایای زیادی دارد، مثل : قابلیت نگه داری طولانی مدت علوفه، در هر مکان و در هر فصل و با حفظ کیفیت، بدون اینکه علوفه ارزش غذایی خود را از دست بدهد. ضمن اینکه از لحاظ هزینه نیز برای مصرف کننده به صرفه است.
در حال حاضر استفاده از بسته های علوفه (سیلاژ) در ۵۰ کشور دنیا انجام میشود و محبوبیت زیادی دارد زیرا که توانسته به دامداران کمک بسیاری کند تا آنها با هزینه نه چندان زیاد دام خود را به راحتی غذا بدهند.